Segítsüti jótékonysági kampány - licitálj a csicseriborsós bonbonomra

Nagyon örülök, hogy részt vehetek a Segítsüti idei jótékonysági árverésében az eddigi egyik legjobb desszert találmányommal, a csicseriborsós bonbonnal.

A befolyt összeget teljes egészében a Déméter Alapítvány kapja, akik a Szent László Kórház Csontvelő-transzplantációs Osztályán kezelt gyerekeket segítik a kezelések és a felépülés során. 

Április 16. csütörtök 16h-ig licitálhatsz a 15db "hamis-marcipánnal" töltött, vegán, cukor-, laktóz- és tejmentes csicseriborsós bonbonra

A jótékonysági kezdeményezésről

Déméter Alapítvány kapja, akik a Szent László Kórház Csontvelő-transzplantációs Osztályán kezelt gyerekeket segítik a kezelések és a felépülés során. 
A csontvelő-transzplantáción átesett, de még gyakori orvosi ellenőrzést, nyomon követést igénylő vidéki gyermekek és családjuk elhelyezésére a Démétér Alapítvány egy, a kórház vezetése által felajánlott használaton kívüli pavilont alakított át.

Ezzel az átültetésre való várakozási idő is rövidült, hiszen a mindennapos orvosi ellátást nem igénylő betegeknek nem kell az aktív transzplantációs ágyakon feküdniük. A gyermekek lelki gyógyulása is felgyorsult, mert állapotuk javulásával nem kell az osztály falain belül maradniuk. A családok egyben tartása is nagyon fontos szempont, hiszen szükség esetén a távol élő, egészséges testvéreket is elhelyezik a Démétér Házban, számukra is biztosítják kórház pedagógusokkal a folyamatos iskolai foglalkoztatást.





Megjegyzések

Megjegyzés küldése