Café Smúz: Laktózmentes kávé gyönyörű környezetben


A Parlament melletti Virágneked.hu óriási ötlettel állt elő: nyitottak egy kávézót a virágboltjuk mellett, ami jó esélyekkel szállhat versenybe a város legszebb kilátású teraszainak versenyben. Egyre több virág- és designbolt spin-off kávézó és étterem van a városban, amikben az átlagnál nagyobb hangsúlyt fektetnek a berendezés, dekoráció harmóniájára. Én személy szerint szeretek ilyen szép környezetben enni-inni :)
A We Love Budapest értékelését itt olvashatjátok, mi megnéztük MENTES szemmel. A könnyű ételek között van szusi és saláták, a nagyon guszta és finom sütemények között azonban sem cukormentes, sem gluténmentes, sem semmilyen mentes opció nincs... :(

Az italokat lehet laktózmentes tejjel kérni (plusz 100 Ft) és a kávé mellé ehető virág is jár - ezt most nevezzük ki cukormentes csemegének. 
A limonádékat sajna csak úgy tudják cukormentessé tenni, hogy kihagyják belőle a cukrot. A végeredmény nem rossz, hiszen friss gyümölcsökkel készülnek ezek a hűsitők, viszont egy majd' 1000 Ft-os limonádénál talán nem nagy elvárás, hogy legyen diabetikus édesítőszer.


Kiknek: Laktózkerülő tejeskávézóknak, édesszájúaknak, romantikázóknak.

Kiszolgálás: Kedves, figyelmes.

Árak: 750 Ft egy tejes kávé, az ételek 1500-2000 Ft körül vannak.

Italok: Kávék, teák, turmixok, limonádék, borok

Ételek: Szusi, saláták, tapasok, sütik. Az amúgy nagyon guszta sütik között sajnos nincs MENTES

Café Smúz
Cím: 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 18.
Nyitvatartás :
hétfő-péntek 9-22h
szombat-vasárnap 10-22h

Megjegyzések